Katten

De katten verblijven ’s nachts in een aparte ruimte voorzien van een mand, eet- en drinkbak, kattenbak, krabpaal en voldoende speelgoed.

Verplichte inentingen

De inentingen moet toegediend zijn minstens 14 dagen voor het verblijf en niet langer dan 1 jaar geleden.

  • Typhus
  • Coryza
  • Leucose

Het vaccinatieboekje moet iedere keer de kat vergezellen en blijft in het pension zolang uw kat hier is. Zonder boekje, geen verblijf!

Uw kat moet ook een preventie ontworming en vlooienbehandeling hebben gehad bij afgifte. Zo niet, dan is dit ter plaatse beschikbaar en wordt dit aangerekend.

Dierenarts

Natuurlijk kan het zijn dat je hond, net als bij uw thuis, ziek wordt. Dankzij een goede samenwerking met Dierenartsenpraktijk Wolvendries, kan u met een gerust hart de volledige zorg en organisatie aan Warm Nestje overlaten.

Huisdierenoppas aan huis (Enkel in Halle!)

Als u op vakantie gaat of een weekend de deur uit bent, wilt u natuurlijk ook dat uw lieve huisgenootjes goed verzorgd achterblijven. Een kat is gevoelig voor stress en verandering, daarom doe ik ook aan huisbezoeken, zodat zij in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven.

Bij kattenoppas aan huis zijn er de mogelijkheden van 1 of 2 bezoeken per dag, om de kat welverdiende aandacht en liefde te geven. Zo wordt het gemis van het baasje met knuffels en aandacht verzacht. Daarnaast zal ik de kat(ten) voorzien van hun basisverzorging zoals vers drinkwater, eten, een schone kattenbak en worden eventueel de benodigde medicijnen toegediend.

U ontvangt bij elk bezoekje een update met foto’s of filmpjes (via WhatsApp ) om te laten weten hoe het is gesteld aan het thuisfront.

Brievenbus leegmaken, rolluiken/gordijnen bedienen of planten gieten doen we er met plezier bij.